Sajarah - Changzhou longxin mesin Co., Ltd

Sajarah

1998
akuisisi sukses usaha-milik nagara.
2001
ibukota Ngaronjatna na Longxin mesin Co., Ltd didirikan.
2003
Longxin hidrolik Tilu Roller Mill dikembangkeun.
2004
Longxin CNC Tilu Roller Mill jeung Bead Mill anu maju.
2008
Longxin High viskositas Bead Mill dikembangkeun.
2010
Longxin kapilih jadi Unit wakil ketua of Asosiasi Ink Cina.
2011
Longxin Bead Mill diala sababaraha patén-patén nasional.
2012
nilai kaluaran keu leuwih 60 juta sarta mesin Silicone cabang didirikan.
2013
Longxin ieu otorisasi janten Nasional Special téhnologi bubuk Ultra-rupa nalungtik puseur.
2016
Longxin ieu otorisasi janten perusahaan High-tech.
2018
Longxin nuluykeun pindah ka hareup, ngahontal prestasi badag dina mangsa nu bakal datang.


WhatsApp Online Chat !