LXDLH Series planet Power mixer

LXDLH Series planet Power mixer


  • Min.Order kuantitas: 1 Piece
  • Suplai Kamampuhan: 100 Potongan per Bulan
  • Port: Changzhou
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Tinjauan

    Longxin mixers kakuatan planet anu mixer universal, diwangun speed dispersing tinggi, muterkeun, gerakan revolusi, anu bahan jero bakal rupa dicampur dina waktu anu singget. Éta nu loba dipaké di vulkanisasi tinggi kentel, dispersing, panggilingan, pamrosésan polimérisasi. mesin kami geus tinggi Pergaulan efisiensi tanpa Pergaulan titik buta & gampang discharging.

    aplikasi

    Longxin mixers kakuatan planet anu loba dipaké dina industri: sealant silicone, PU sealant, mesin sealant, silicone cair, HTV, RTV, sealant éléktronik, mangsi, pigmén, ngalelep, némpelkeun éléktronik, résin, plastik, némpelkeun huntu, jsb rentang viskositas tina 10.000 ~ 2,000,000cps.

    20161125182244_0893 20161125182336_3550


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !