LXDPM Series Double planet mixer

LXDPM Series Double planet mixer


  • Min.Order kuantitas: 1 Piece
  • Suplai Kamampuhan: 100 Potongan per Bulan
  • Port: Changzhou
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Tinjauan

    Longxin Double planet mixer anu mixer universal, diwangun speed dispersing tinggi, muterkeun, gerakan revolusi, anu bahan jero bakal rupa dicampur dina waktu anu singget. Éta nu loba dipaké di vulkanisasi tinggi kentel, dispersing, panggilingan, pamrosésan polimérisasi. Mesin kami geus tinggi Pergaulan efisiensi tanpa Pergaulan titik buta & gampang discharging.

    sefeegef

     

    aplikasi

    Longxin Double planet mixer anu loba dipaké dina industri: sealant silicone, PU sealant, mesin sealant, silicone cair, HTV, RTV, sealant éléktronik, mangsi, pigmén, ngalelep, némpelkeun éléktronik, résin, plastik, huntu nempelkeun jsb viskositas rentang ti 10.000 cps ~ 2,000,000cps.

    ddddddddd2


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !