LXQLFQ Series Multi-fungsi Triple aci mixer

LXQLFQ Series Multi-fungsi Triple aci mixer


  • Min.Order kuantitas: 1 Piece
  • Suplai Kamampuhan: 100 Potongan per Bulan
  • Port: Changzhou
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Tinjauan

    Longxin mixers triple aci gaduh 2 speed tinggi dispersers & scrapper a, rarancang unik baris nyieun dispersing rupa réaktan. Éta nu loba dipaké di viskositas tinggi, krim bahan campur kode, vulkanisasi, dispersing, panggilingan, pamrosésan polimérisasi. Mesin kami boga buta Pergaulan titik & gampang discharging.

    aplikasi

    Longxin mixers triple aci anu loba dipaké dina industri: sealant silicone, PU sealant, mesin sealant, silicone cair, RTV, Electronic sealant, mangsi, pigmén, ngalelep, némpelkeun éléktronik, résin, plastik, némpelkeun huntu, jsb viskositas rentang ti 10,000cps ~ 2,000,000cps.

    20161125165701_6518


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !