LXXJB Series planet mixer

LXXJB Series planet mixer


  • Min.Order kuantitas: 1 Piece
  • Suplai Kamampuhan: 100 Potongan per Bulan
  • Port: Changzhou
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Tinjauan

    Longxin mixers planet wilah muterkeun gerakan revolusi waktu make sami, jadi bahan bakal gerakan kompléks. Éta nu loba dipaké di viskositas tinggi, tipe krim bahan campur kode, vulkanisasi, dispersing, pamrosésan polimérisasi. mixers urang gaduh kinerja luhur & gampang discharging tanpa Pergaulan titik buta.

    Planet mixer panutup ketel tiasa hidrolik diangkat, awak ketel bisa mindahkeun kalawan bébas tur operasi pisan merenah. Leuwih ti éta, agitator na scraper bisa dipisahkeun lengkep ti awak ketel kalawan beam nu rising, meh bisa gampang pikeun ngabersihan. mesin nya cocog pikeun Pergaulan, ngaréaksikeun, dispersing, ngabubarkeun, tempering jeung prosés séjénna multi-komponén solid-padet, solid-cair, cairan-cairan diperlukeun ku loba industri kayaning kimia, industri lampu, kadaharan, batré, farmasi, wangunan , péstisida, jeung sajabana

    formulir Agitator, nurutkeun syarat bahan tiasa multi-lapisan tipe agul, tipe pigura, tipe kukupu, tipe impeller, jsb

    aplikasi
    runtuyan mixer planet ieu loba dipaké di industri: sealant silicone, PU sealant, mesin sealant, silicone cair, RTV, sealant éléktronik, mangsi, pigmén, ngalelep, némpelkeun éléktronik, résin, plastik, némpelkeun huntu, stc. Rentang viskositas ti 10000 ~ 8000000cps.

    20161125181543_7768


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !