TYS Series hidrolik Dua Roller Mill

TYS Series hidrolik Dua Roller Mill


  • Min.Order kuantitas: 1 Piece
  • Suplai Kamampuhan: 100 Potongan per Bulan
  • Port: Changzhou
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Tinjauan

    runtuyan TYS dua roller ngagiling anu dirarancang husus pikeun dispersing bahan kasar jeung nyaluyukeun bahan pikeun prosedur salajengna. Hal ieu loba dipaké pikeun dispersing na pre-dispersing sagala jinis kaluar bahan kayaning barang dahareun, coklat, sabun sarta farmasi, jsb

    fregrhtr (3)


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !