WSD Series Fast Aliran Keusik Mill

WSD Series Fast Aliran Keusik Mill


  • Min.Order kuantitas: 1 Piece
  • Suplai Kamampuhan: 100 Potongan per Bulan
  • Port: Changzhou
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Struktur disperser turbo

    WSD ngagiling keusik aliran badag tipe anyar diluyukeun lombang diversion anyar jeung disc keusik pikeun ngahontal loba nu leuwih luhur efisien téhnologi grinding baseuh. diversion-lombang disc grinding tinggi-efisien sarta turbin aliran centrifugal super-badag bisa disebarkeun dina grinding chamber preferably. kabayang centrifugal dirancang husus, dina garis-speed tinggi, nganut prinsip centrifugal, kabayang centrifugal bisa maledog grinding sedeng sarta badag partikel ka luar filter. Ieu bakal mastikeun leuwih hirup digawé di filter jeung nyieun bahan partikel gedé jadi grinded di alam pawenangan sababaraha kali. téhnologi ieu solves masalah anu filter anu plugged up gampang. Adopts centrifugal roda filter gaya pikeun ngaronjatkeun laju aliran sarta pikeun misahkeun grinding kaamanan sedeng, lamun keur Sistim separation aliran badag, bisa gawe di efisiensi loba nu leuwih luhur.

    ● Disc tina alur centrifugal  

    ● dirancang husus kabayang centrifugal  

    ● Special dirancang aréa badag layar bolong

    $} NWW17TR_6H {IO8AFT @ Dik

    Fitur

    ● Ngaleungitkeun gaya radial sah tina rongga
    ● Sadaya bahan tina grinding chamber nyaeta replaceable
    ● Sadaya patempatan gampang-ruksak bisa diganti individual
    ● disc Special na aci jeung dorong
    ● Special layar tipe centrifugal

    aplikasi

    Ieu lumaku pikeun cet mobil, cet steelroll, cet korosi-buktina, cet kai, layar tinta percetakan, tinta Gravure, pigmén tékstil, bubuk TiO₂, Farmasi, Pestide jsb

      CU8X $% ~ Z`H5K %% K (BV @ 7R] B20161125185247_4018


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !