WSJ Series horisontal Inter-cooling Fungsi Full Bead Mill

WSJ Series horisontal Inter-cooling Fungsi Full Bead Mill


  • Min.Order kuantitas: 1 Piece
  • Suplai Kamampuhan: 100 Potongan per Bulan
  • Port: Changzhou
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Fitur

    ● versatility Strong, operasi gampang, purwakarta dipaké pikeun control, gambar analog sarta layar toél nu sadia (opsional).
    ● The SEPARATOR dinamis adjustable dijieunna tina alloy teuas kacida ngagem-tahan kalayan fitur diri beberesih sarta interval-nyaluyukeun. Interpa bisa disaluyukeun 0.2mm jeung sedeng abrasive kirang ti 0.6mm nyaeta milih pikeun pamaké tungtung nambahan fineness nu.
    ● Jilid dénsitas variabel tipe piston parobahan chamber panggilingan energi jeung tekanan laras kana attain dispersi jeung panggilingan hasil pangalusna.
    ● sealing Mechanical na biwir sealing téh sadayana diimpor ti Jerman, nu ngabantu ka rengat dina nut teuas nu bahan condong bocor tina operasi panggilingan.
    ● The mesin panganyarna tina model B dimekarkeun tina dadasar aslina geus salajengna nguatkeun dina pangaruh grinding, anu fineness produk bisa ngahontal nanometer kelas.

    L14W% V] O [% [$ 7US] CBF`IAF

    20161125161810_5581
    aplikasi 
    WSJ series bead mill is applicable for automobile paint, steel roll paint, corrosion-proof paint, wood paint, screen printing ink, plastic solvent ink, textile pigment, color paste for water printing, paint and ink for electrical industry, etc.

    HU% 0OLY2ADEOOGCV8L0ZV6R

    UVW9LUX3P) CY43SJ2 [] @ SRY


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !