WSK Series High-viskositas Superfine serbaguna Bead Mill

WSK Series High-viskositas Superfine serbaguna Bead Mill


  • Min.Order kuantitas: 1 Piece
  • Suplai Kamampuhan: 100 Potongan per Bulan
  • Port: Changzhou
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Fitur 

    ● versatility Strong, operasi gampang, Siemens purwakarta dipaké pikeun control, gambar analog sarta layar toél nu aya.
    ● Conic grinding jeung tank Pergaulan nyadiakeun efek grinding pangalusna.
    ● Timer beberesih, luhur-precision misahkeun ngirining jeung média grinding kalayan 0,8 ~ 2.5mm anu ditarima.
    ● aréa processing Leutik tur katutup grinding mastikeun polusi sahenteuna.
    ● aréa grinding dijieunna tina bahan husus anti ngagem alloy ensures hirup layanan panjang.
    ● Sadaya arah-precision tinggi diimpor dobel jeung akting sealing mékanis mastikeun hirup jasa jeung stabilitas pakakas.
    ● internal medar / panas terpadu Sistim suiting bahan suhu-sénsitip cooling.

    1Y6AUP (0LM16LH% 15`I {C6B

    63IB {JDI`BQ_9W3OIDS0G8S
    aplikasi 
    Ieu lumaku pikeun offest percetakan mangsi, layar tinta percetakan, tinta condensed, ultra-Violet percetakan mangsi, Gravure percetakan mangsi, karét gravure percetakan mangsi, cai-ditanggung percetakan-mangsi, cét, jrrd

    DA% HSAGJGTOPU9 $ WCPOKJ @ H

    20161125185720_6362


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !