WSP Series Fast Aliran Nano Bead Mill

WSP Series Fast Aliran Nano Bead Mill


  • Min.Order kuantitas: 1 Piece
  • Suplai Kamampuhan: 100 Potongan per Bulan
  • Port: Changzhou
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    prinsip gawé 

    Bahan anu fed ti inlet luhur ka chamber grinding ku nyoco pompa sarta disebarkeun merata jeung rotasi rotor, nu karya ayeuna eddy dina bahan pikeun sagemblengna pre-dispersi handapeun Peta gaya centrifugal of rotor na stator. The rotor na stator gaduh dampak kuat dina media grinding na Samentara éta grinding karya media dina bahan. Bahan cicing di chamber grinding sanggeus waktu grinding tangtu, hasilna sebaran ukuran partikel pisan sempit. Kusabab dénsitas béda, grinding média mulang ka chamber grinding handapeun pangaruh tekanan pompa dahar jeung gaya centrifugal, bari bahan ngalir kaluar ngaliwatan SEPARATOR layar dina arah nu lalawanan tina gaya centrifugal, ieu téh ulang sirkulasi.

    struktur

    Husus desain struktur rotor, boh umber, ukuran sarta posisi instalasi nu dirancang nurutkeun kana mékanika cairan vortex ngahontal rasio maksimum grinding energi jeung pikeun ngaronjatkeun efisiensi grinding, nu sangkan jangkauan bahan nano-méteran. fineness bisa jadi kirang ti 50nm dites ku Malvern.

    QQ 图片 20151108180501

    WSP60
    Hal ieu loba dipaké dina Nano Anyar Bahan
    ● Batre Industri: bahan katoda tina accu litium beusi fosfat
    ● Digital konsumtif Bahan: digital jet percetakan tinta
    ● keramik Bahan: alumina oksida, zirconia, silikon carbide
    ● Mineral pigmén: titanium pigmén, kalsium karbonat, beusi oksida
    ● Langka-bumi Bahan: yttrium oksida, oksida indium, cerium oksida, jsb
    ● kosmétik: mutiara bubuk
    ● Persiapan Pharmaceutical

    {69A) K7E [19 { `W_HW05R ~ MV

    _U1L7TL3ER`HUXWZ% J6C4A1


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !