WSV Series nangtung Inter-cooling Bipyramid Bead Mill

WSV Series nangtung Inter-cooling Bipyramid Bead Mill


  • Min.Order kuantitas: 1 Piece
  • Suplai Kamampuhan: 100 Potongan per Bulan
  • Port: Changzhou
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Fitur

    ● purwakarta dipaké pikeun control, gambar analog sarta layar toél nu sadia (opsional).

    ● Pikeun canggih Sistim cooling cai ganda, suiting bahan suhu-sensitip.

    ● Sistim hidrolik cecekelan ngeunaan silinder dipaké sarta éta gampang pikeun beberesih. The inverter frékuénsi dipaké pikeun ngaluyukeun laju di ngagiling nya éta ngawujudkeun lemes awal jeung speed béda bisa dipilih pikeun bahan béda pikeun ngahontal hasil ganda tina ékonomi sarta grinding alus.

    ● The téhnologi konci tina baja alloy maké-lalawanan tinggi ieu diadopsi dina ieu silinder grinding, nu geus direngsekeun masalah polusi bahan disababkeun ku ngagiling keusik, jeung lapisan jero bisa robah, biaya ngajaga bakal mnt.

    aplikasi 

    Lumaku pikeun cet mobil jeung cet repairing anak, tinta husus, némpelkeun warna pikeun percetakan cai, karbon kosong pikeun pigmén tékstil, sub-micron kelas panggilingan, cet na tinta pikeun industri éléktronik, jeung sajabana

     ~ E $ K $ 2S5V`% 7738HIGI59SK


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !