WSZ Series Inter-cooling tinggi-viskositas horisontal Bead Mill

WSZ Series Inter-cooling tinggi-viskositas horisontal Bead Mill


  • Min.Order kuantitas: 1 Piece
  • Suplai Kamampuhan: 100 Potongan per Bulan
  • Port: Changzhou
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Tinjauan 

    mesin ieu dirancang husus pikeun pre-dispersi jeung dispersi denda bahan viskositas tinggi (offset tinta minyak). Ieu bisa dipaké singly sarta ogé bareng jeung tilu roller ngagiling ngaliwatan sambungan ogé pinuh garis produksi otomatis. Ieu mangrupa parabot idéal pikeun ngahasilkeun offset tinta minyak sarta bahan viskositas tinggi.

    20161125190129_0893

     

    Fitur 

    ● purwakarta dipaké pikeun control, gambar analog sarta layar toél nu sadia (opsional).

    ● chamber panggilingan tapered na trapezoid rotor nu dirancang husus pikeun grind bahan viskositas tinggi. The canggih alat antar-cooling cukup efisien keur dispel panas dihasilkeun nalika panggilingan tinggi-viskositas dina chamber grinding.

    ● sealing Mechanical na biwir sealing téh sadayana diimpor ti Jerman, nu ngabantu ka rengat dina nut teuas nu bahan condong bocor ti chamber grinding di luhur-viskositas grinding operasi.

    ● A filter magnét kalawan fluks magnétik of 8000 Gauss, nu eliminates pangotor asing-logam anu dikandung dina témpél ka jadi giling, ensures purity produk ogé kaamanan alat tina prosés salajengna.

    ● Jilid variabel tipe piston grinding chamber robah dénsitas energi jeung tekanan laras kana attain dispersi pangalusna jeung hasil grinding.

     20161125185857_0893


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !