YSP / YSH Series hidrolik Tilu Roller Mill

YSP / YSH Series hidrolik Tilu Roller Mill


  • Min.Order kuantitas: 1 Piece
  • Suplai Kamampuhan: 100 Potongan per Bulan
  • Port: Changzhou
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Tinjauan

    Longxin datar hidrolik tilu seri roller ngagiling nganggo baja alloy kelas husus, anu bisa ngahontal karasa unbelievable. runtuyan ieu bakal nganggo klep sabanding nyaluyukeun tekanan roller & gap, sahingga sakabeh mesin bakal leuwih stabil sarta kudu hirup deui. mesin Ieu bisa jadi purwakarta kontrol otomatis.

    jjuho

    aplikasi

    Hal ieu loba dipaké dina sagala jinis minyak, némpelkeun éléktronik, karét tutuwuhan, sabun, jeung sajabana Jeung YSH tilu roller ngagiling husus di grinding na dispersing tipe bubuk bahan kawas suuk, karét diguar, jsb

    fsefsef (5)fsefsef (6)


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !