YS / YSS Series hidrolik Tilu Roller Mill

YS / YSS Series hidrolik Tilu Roller Mill


  • Min.Order kuantitas: 1 Piece
  • Suplai Kamampuhan: 100 Potongan per Bulan
  • Port: Changzhou
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Tinjauan

    YS / YSS runtuyan tilu roller ngagiling dikawasa ku tekanan hidrolik ti pompa ganda-impeller. Karya dasar tina mesin kayaning dahar, discharging jeung ukuran bahan ieu dikawasa ku tekanan hidrolik. Ieu ciri kandungan automatization tinggi, merenah pikeun beroperasi tur aman dipaké. Kusabab sistem hidrolik diluyukeun struktur tipe piring, susunan nyaeta langkung lumrah. roller ieu tuang ku alloy husus, kakuatan nyaeta tinggi na pabeungeutannana boga teu karasa tinggi na ngagem sipat lalawanan. Ieu mangrupa parabot idéal pikeun grind bahan némpelkeun kualitas luhur.

    sdfes (1)

    aplikasi

    Hal ieu loba dipaké dina sagala jinis mangsi, gajih, palapis, pigmén, ngalelep, e-tauco, karét diguar, sabun, jeung sajabana

    sdfes (2)sdfes (3)


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !