Електронски кашеста маса производ линија - Changzhou longxin Машини Co, Ltd

Електронски кашеста маса продуктната линија

Електронски кашеста маса продуктната линија

aa44444444

                                       Главната опремата во оваа линија на производи

                                       Дис Серија Хидраулични три ролери мелница

                                       Супер ладење;

                                       Не метал на загадувањето; (опционално)

                                       Повеќе за следење на безбедноста и систем за заштита.

aaa55555555

                                         Исто така постојат и други модели за да се исполнат различни барања на излез.

DS1


WhatsApp Online Chat !