slurry elektronike produkt linjë - Changzhou longxin Machinery Co., Ltd

Programi i prodhimit slurry elektronike

Programi i prodhimit slurry elektronike

aa44444444

                                       Pajisjet kryesore në këtë produkt linjë

                                       DYS Series Hidraulike mulli tre rul

                                       ftohje Super;

                                       No ndotja metalike; (opsionale)

                                       monitorimit të shumta të sigurisë dhe sistemin e mbrojtjes.

aaa55555555

                                         Ka edhe modeli tjetër për të përmbushur kërkesat e ndryshme të prodhimit.

DS1


WhatsApp Online Chat !